Eroottisen tantran työpajat, Helsinki

Tämä sarja työpajoja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan seksuaalisuuteen ja eroottisen tantran maailmaan. Työpajoissa opetetaan tantran perusperiaatteet ja -harjoitukset, joiden avulla voit aloittaa eroottisen tantran harjoittamisen. Työpajoihin osallistuminen ei edellytä mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta. Eroottiset harjoitukset jäävät kotitehtäviksi.

Sano KYLLÄ Elämälle!

Tantrinen asenne erotiikkaan ja seksiin on estoton, käytännöllinen ja rakkautta sekä henkisyyttä korostava. Siihen kuuluu avautuminen syleilemään kaikkea elämässä valppaalla tietoisuudella ja sanomaan elämälle KYLLÄ. Tantran ymmärryksen mukaan kaikki elämän eri puolet ovat toisiinsa yhteydessä ja lopulta yhtä valaistuneessa mielessä.

Vaikutukset

Harjoittelemalla opetuksen mukaisesti opit lisäämään seksuaalienergiaa sekä hallitsemaan ja jalostamaan sitä henkisiin tarkoituksiin ja avautumaan rakkaudelle, sekä ylläpitämään parisuhteen vetovoimaa. Opiskelemme myös tekniikoita herkkyyden ja mielihyvän lisäämiseksi ja lantionpohjan lihasten voimistamiseksi.

Online-työpajat

Keväällä 2020 työpajat järjestetään online-muodossa videoyhteyden välityksellä, joten osallistua voi mistä päin Suomea tahansa tai jopa ulkomailta. Näihin voi osallistua vain parin kanssa. Eroottiset harjoitukset jäävät kotiläksyksi ja vaatteet pidetään päällä.

Tarkempi kuvaus työpajojen sisällöstä ja aikataulut

Hinnat:

Online-työpajan hinta:

  • Työpaja kahdelle: 90€
  • Opiskelija, työtön tai Nathan viikkokurssilainen: 75€

Ilmoittautuminen: tantra(at)natha.fi tai 050-4520577.

Turku, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Vaasa ym.: työpajat aikataulutetaan kun odotuslistalle tulee riittävästi ilmoittautuneita (min. noin 8).

Lämpimästi tervetuloa!