20 syytä rakastella loputtomasti kontinenssin avulla

Seksuaalinen nautinto ei rajoitu vain hyvin miellyttävään mutta lyhyeen tuntemukseen. Se voi olla tätä enemmän, mikä on mahdollista vain ymmärtämällä ja soveltamalla jatkuvasti kontinenttia rakastelua käytäntöön.

 

Mitä kontinenssi on?

Kontinenssi merkitsee seksuaalista kontaktia ilman siemensyöksyä samalla, kun molemmat rakastavaiset saavuttavat loputtoman sarjan orgasmeja (yhtä aikaa tai erikseen). Seksuaalisessa kontinenssissa omaksutaan täysin tietoinen hallinta miehen tai naisen seksuaalisista toiminnoista. Näin ollen tämän menetelmän kautta eletty eroottinen akti ei lopu siemensyöksyyn miehen kohdalla tai erityisen luovan potentiaalin räjähtävään menetykseen naisen kohdalla. Koska se on eroottisuuden korkeampi muoto, seksuaalinen kontinenssi sallii luovan seksuaalisen potentiaalin biologisen transmutaation elinvoimaisten, psyykkisten, mentaalisten, henkisten energioiden korkeampiin muotoihin, saaden aikaan joitakin sanoinkuvaamattomia sisäisiä sublimaatioprosesseja.

Kun molemmat rakastavaiset oivaltavat menestyksekkäästi seksuaalisen kontinenssin, tulee seksuaalisesta kokemuksesta rajoittamaton; uupumus ja unettavat tuntemukset, jotka seuraavat siemensyöksyä, häviävät, nainen pystyy saavuttamaan orgasmin tilan niin monta kertaa kuin haluaa ja parin harmonia ja onnellisuus lisääntyvät. Itämaisesta näkökulmasta katsoen, rakastelusta, joka toteutetaan seksuaalisen kontinenssin jatkuvassa tilassa, tulee vähitellen ekstaasia, joka sallii laajentumisen, jossa pari laajenee äärettömyyteen ylittäen siten kaikki rajoittuneet ehdollistumansa.

Miksi rakastella kontinentisti?

1. Kontinentti rakastelu harmonisoi kehon rakenteen nopeasti ja luonnollisesti. Kontinentisti toteutettu eroottinen akti, sen lisäksi, että se on erittäin miellyttävää, vastaa tunnin mittaista tenniksen peluuta tai 45 minuutin hölkkäämistä. Tämän lisäksi ”anti-stressi”-molekyylit (endorfiinit), joita erittyy pitkitetyssä seksuaalisessa nautinnossa, voivat rauhoittaa bulimiakriisin, josta jotkut ihmiset kärsivät, kuin taikaiskusta. Tällä tavalla voimme jopa luopua hölkkäämisestä tai yksitoikkoisista painonpudotusdieeteistä korvaten ne kiihkeällä kontinentilla rakastelulla.

2. Kontinentti rakastelu stimuloi verta. Kehon lepotilan 15 hengityskertaa minuutissa, voi kontinentissa rakastelussa aikana kiihottumisen aikana muuttua niin, että keho saavuttaa jopa 30 hengityskertaa minuutissa ja siten veri kiertää paremmin ja on happipitoisempaa. Kaikki hiilidioksidikaasun jäänteet palavat näin nopeasti pois ja veri uusiutuu luonnollisesti. Vain 15 minuutin rakastelu vastaa 75 minuutin hölkkäämistä.

3. Kontinentti rakastelu aktivoi spontaanisti ja nopeasti ruoansulatusta. Joidenkin amerikkalaisten tutkijoiden mukaan sylki, jota rakastavaiset vaihtavat luonnollisesti kontinentin rakastelun aikana, helpottaa ruoansulatusta ja sillä on syvästi hyödyllinen vaikutus mitä tulee koko immuunisysteemin vahvistumiseen. Muiden tulosten lisäksi, kiihkeä ja pitkä suudelma vapauttaa verenkiertoon 9mg rasvaa ja 0,45 mg suoloja.

4. Kontinentti rakastelu säätää kuukautiset luonnolliseen rytmiin ja samanaikaisesti vähentää suuresti niiden kestoa, lyhentäen ne yhteen tai kahteen päivään. Naisten tapauksessa heikentynyt seksuaalinen elämä, mikä tarkoittaa sitä, että seksuaalinen elämä on epäjärjestyksessä ja tapahtuu ilman kontinenssia, heijastuu usein epäsäännöllisinä ja pitkäkestoisina kuukautisina (6-7 päivää), runsaana vuotona ja kipuina. Sen sijaan seksuaalinen akti, jossa aina sovelletaan käytäntöön kontinenssia, saa aikaan muun muassa hormonaalisen tasapainon, mikä ehdottomasti säätää kuukautisia luonnollisella tavalla. Toisaalta tutkimukset ovat osoittaneet, että ne naiset, jotka saavat kymmeniä moninkertaisia ja pitkitettyjä orgasmeja ilman purkautumista (niin kuin kokevat ne, jotka harjoittavat rakastelua kontinentisti) erittävät suuren määrän endorfiineja ja heidän kuukautisensa lyhenevät ja ovat säännöllisemmät ja kivuttomat. Edistyneiden harjoittajien tapauksessa kuukautisia voidaan pidättää jopa 3-4 kuukautta peräjälkeen ja näissä tapauksissa nainen on hyvin onnellinen ja täynnä energiaa.

5. Naisilla seksuaalinen kontinenssi johtaa luonnollisesti täydelliseen rintojen kasvuun. Intensiivisen kiihottumisen vaikutuksesta ja verenkierron lisääntymisestä johtuen rinnat voivat kasvaa koossaan jopa 25 % luonnollisesti kontinentin rakastelun aikana. On myös huomattu, että rintojen herkkyys aistillisille kosketuksille ja hyväilyille lisääntyy paljon synnyttäen naiselle helpommin ihastuttavia aistimuksia.

6.  Kontinentti rakastelu kiihdyttää ruoansulatusta. Syvä ja laaja vatsalihasten supistuminen kontinentin eroottisen aktin aikana saa aikaan monimutkaisen vatsan hieronnan, pintatasolta syvälle sisäpuolelle asti, mikä muiden vaikutusten lisäksi auttaa ruoansulatusprosessia.

7. Kontinentti rakastelu saattaa vatsalihakset luonnollisesti sopusointuun. Kun rakastelee intensiivisesti ja kontinentisti, usein ja pitkiä aikoja, saa se vatsalihakset miellyttävästi ja luonnollisesti töihin. Pallea on tästä pääasiassa vastuussa. Se sijoittuu vatsan alueen ja keuhkojen väliin; tämä tärkeä lihas supistuu rytmisesti ja harmonisesti lisääntyneen hengityksen vaikutuksesta ja saa siten vatsalihakset toimimaan.

8.  Kontinentti rakastelu parantaa unta ja lyhentää luonnollisesti nukkumiseen tarvittavia tunteja. On yleisesti tunnettua, että pitkitetty nautinto toimii miehillä loistavana rauhoittajana. Mutta sama tapahtuu myös naisille. Endorfiinit saavat aikaan nämä ainutlaatuisen tyynnyttävät, rauhoittavat ja uudistavat vaikutukset.       

9.  Kontinentti rakastelu vähentää levottomuutta ja saa sen katoamaan jopa kokonaan lyhyessä ajassa. Rakastelu kontinentisti herättää meissä nopeasti joitain erityisiä ominaisuuksia, muun muassa: stressin puuttumisen, syvän rentoutumisen, korkean mielialan, euforian ja huumorintajun. Näiden saavutusten alkulähteenä on endorfiinien massiivinen erittyminen, mikä ilmenee ilman purkautumista (siemensyöksyä) tapahtuvien orgasmien hetkellä. Refleksien tasolla koskettaminen ilmentää todellista rentoutumisen voimaa. Koska fyysinen aktiivisuus on myös osa rakastelua, se tosiasia, että rakastelee rajoittamattomasti ja useasti kontinentisti, sallii muun muassa lihasten, hermoston tai psyykkisen systeemin jännitysten nopean eliminoitumisen.

10.  Kontinentti rakastelu stimuloi luonnollisesti verenkiertoa. Seksuaalisen kiihottumisen aikana veren virtaus lisääntyy huomattavasti, niin erogeenisillä alueilla kuin kehossakin. Verisuonet rentoutuvat helpommin. Intensiivinen nautinto, joka ilmaantuu, saa aikaan verisuonten vähittäisen laajenemisen valmistaen siten yleisen hyvinvoinnin tilaa ja suunnatonta onnellisuutta. Pariskunnan harjoittaman seksuaalisen kontinenssin antama onnellisuuden kokemus sallii ihmisten toteuttaa rakkauden avulla jotain ainutlaatuista. Molemmat rakastavaiset havaitsevat ekstaasin avulla sen, että vastakkaiseen sukupuoleen kohdistuvan vetovoiman biologinen ainesosa ei ilmene vain vaistojen kautta vaan muilla salaperäisillä, energeettisillä, hienovaraisilla, psyykkis-emotionaalisilla puolilla, jotka yhdistyvät monimutkaiseen seksuaaliseen – hellyydelliseen - mentaaliseen käyttäytymisen systeemiin. Seksuaalinen rakastava kontinenssi, jota toteutetaan menestyksellisesti tietyn aikaa, sallii myös psyykkis-mentaalisten kykyjen heräämisen rakastavaisissa ja niiden vahvistumisen yli normaalien rajojen. Vain seksuaalisen kontinenssin avulla toteutettu eroottinen ja onnelliseksi tekevä leikki saa aikaan muutoksia biologisen tason tuolla puolen ja sen vaikutukset ovat kokonaisvaltaisia ja loputtomia. Harjoittamalla aina seksuaalista kontinenssia miehestä tulee super-potentti ja hän voi viettää tuntikausia rakastellen päivittäin, ja kokien satoja orgasmeja ilman siemensyöksyä.

11.  Kontinentti rakastelu taistelee luonnollisesti kipuja ja fyysistä kärsimystä vastaan. Ainutlaatuisen korkea seksuaalinen nautinto, joka tunnetaan seksuaalisen kontinentin aktin aikana, sallii kivun tai kärsimyksen sietokyvyn ylittämisen. On huomattu, että sen jälkeen, kun nainen on saanut orgasmin 5-10 kertaa ilman purkautumista, hän on esimerkiksi vähemmän herkkä ruiskupistokselle kuin aikaisemmin, jopa viisi päivää rakastelun jälkeen. On myös näytetty toteen, että syvällinen tunnottomuuden vaikutus on huomattu monissa tapauksissa ja sietokyvyn kynnyksen lisääntyminen 70: en kaksi tuntia kontinentin rakastelun jälkeen.

12.  Kontinentti rakastelu tasapainottaa kilpirauhasta luonnollisesti, syvällisesti ja pitkiä aikoja. Kun hypofyysi (tai aivolisäke) on ”kiihottunut” ja tuottaa nautintoa, kilpirauhasen toiminta säätyy luonnollisesti intensiivisen ja pidennetyn nautinnon takia. Tiedetään, että kun kilpirauhanen toimii normaalin tason yläpuolella, ihmiset ovat levottomia, huolestuneita ja kokevat olonsa voimattomaksi. Kun kilpirauhanen toimii normaalin tason alapuolella, ihmiset voivat alkaa tärisemään ja heidän painonsa voi nousta epänormaalisti, mikä yhdistyy libidon vähenemiseen.

13.  Kontinentti rakastelu herättää ja kehittää positiivista ”stressiä”. Pienet rauhaset, jotka sijaitsevat munuaisten yläpuolella, toisin sanoen lisämunuaiset, stimuloituvat harmonisesti hypofyysin (tai aivolisäkkeen) vaikutuksesta eroottisen aktin aikana, jossa sovelletaan käytäntöön kontinenssia ja siten tuottavat positiivisia ”stressi” hormoneja. Ensimmäinen näistä hormoneista – adrenaliini - on se, joka kiihottaa aisteja täsmällisesti ja voimakkaasti loistavan rakkauden aikana. Vähemmän tunnetut hormonit – kortisonit - sallivat meidän puolustautua yksinkertaisesti ja nopeasti masennusta vastaan. Lisämunuainen erittää myös halua aikaansaavia hormoneja, jotka tunnetaan myös androgyyneinä hormoneina. Toisin sanoen rakastelemalla kontinentisti, kaikkia ainesosia, jotka ovat välttämättömiä seksuaaliselle laatusuhteelle, erittyy runsaasti. Tämän seurauksena rakastelu voi kestää tuntikausia putkeen ilman että mies saa siemensyöksyä tai nainen purkautuu, silloinkaan kun he saavuttavat orgasmin kymmeniä kertoja.           

14.  Kontinentti rakastelu kosteuttaa ihoa luonnollisesti erittäin hyvin. Intensiivinen ja pidennetty nautinto lisää estrogeenihormonien (feminiinisten seksuaalihormonien) tuotantoa, joiden vaikutuksesta iho kostuu paremmin, sallii sen olla kiiltävämpi, elastisempi, pehmeämpi ja tuottaa suurempia määriä kollageenia.

15.  Kontinentti rakastelu säilyttää ja parantaa luonnollisesti muistia. Hypotalamus, joka on hormonisysteemin yleinen johtaja, on myös muistiyksikköjen keskus. Tutkimus, jonka joogit ovat Intiassa toteuttaneet, osoittaa, että pidennetty intensiivinen kontinentti rakastelu herättää, auttaa ja vahvistaa tiettyjä mentaalisia prosesseja, joiden joukossa on myös muisti. Korkea energia, joka sulautetaan auraan sellaisen seksuaalisen aktin aikana, sallii hyvin korkean mentaalisen keskittymisen ja sen lisäksi kyvyn omaksua prosesseja nopeasti ja pitkäkestoisesti.

16.  Kontinentti rakastelu on paras ehkäisymenetelmä ja täysin luonnollinen. Intensiivinen ja pidennetty seksuaalinen akti, joka toteutetaan ainoastaan kontinentisti, edellyttää rajoittamatonta ja täydellistä siemensyöksyn pidättämistä ja se on siten täysin luonnollinen ja hyvin varma ehkäisymenetelmä. Naiset, jotka harjoittavat kontinenttia rakastelua miesten kanssa, jotka ovat täysin kontinentteja, stressaavat vähemmän epätoivotun raskauden mahdollisuudesta.

17.  Kontinentti rakastelu harjoittaa sydäntä harmonisella ja luonnollisella tavalla. Keskimääräisestä 70-80 lyöntiä minuutissa levon aikana, sydämen syke kasvaa vähitellen kontinentin rakastelun aikana 100-120 lyöntiin minuutissa ylätasankovaiheessa (kiihottumisen aikana). Ilman siemensyöksyä (purkautumista) tapahtuvan orgasmin hetkellä sydämen syke saavuttaa 110-130 lyönnin tason minuutissa. Siten kontinenttia rakastelua pidetään erittäin hyvänä luonnollisena prosessina sydämen harjoittamiseen.

18.  Kontinentti rakastelu lisää huumorintajua ja herättää korkean mielialan. Ylitsevuotava euforia, joka ilmaantuu ja säilyy useita päiviä kontinentin eroottisen aktin jälkeen, selitetään muun muassa kahden aivojen välittäjäaineen: serotoniinin ja dopamiinin, konjugaation tuloksena, joita hypofyysi (tai aivolisäke) erittää intensiivisen ja pidennetyn nautinnon vaikutuksen alaisena. Nämä välittäjät energisoivat luonnollisesti aivoja ja verta, provosoiden euforisen dynamismin tilan, joka ”välittyy” useimmille ihmisille, joita lähestymme.

19.  Kontinentti rakastelu rentouttaa erittäin hyvin lihakset. Kun ihoa kosketellaan ja hyväillään hyvin miellyttävällä tavalla, se saa aikaan voimakkaan stimulaation, joka siirtyy ihon kautta tiettyihin hermojärjestelmän sidoksiin ja sitä kautta selkärangan ja aivojen liikekeskukseen. Refleksisysteemin avulla tämä hyödyllinen stimulaatio leviää nopeasti lihaksiin, jotka sitten rentoutuvat syvästi.

20.  Kontinentti rakastelu parantaa raskauden aikana ilmeneviä tiloja. Se saa aikaan verenkierron lisääntymisen raskaana olevan naisen kehossa, joka jo tulvii hormoneita, erityisesti raskauden ensimmäisten kuukausien aikana ja erityisesti alavatsan alueella, mikä vahvistaa ja jopa auttaa seksuaalista reaktiota. Nautinto näissä tilanteissa usein vahvistuu syvien ja hyvin mukavien kohdun supistusten avulla, joka reagoi herkemmin tässä tilanteessa.

Idän joogien tuhansia vuosia tunteman seksuaalisen kontinenssin salaisuuden nyt löytäneille, on tullut hetki vakuuttua sen valtavista hyödyistä. Älä unohda, että niin kuin aina, soveltamalla käytäntöön seksuaalista kontinenssia, gramma harjoitusta vastaa tonneja teoriaa. Tietämättömille, ennakkoluuloja täynnä oleville ja skeptisille seksuaalinen kontinessi on mahdotonta, joten heille sitä ei ole olemassa. Harjoittamalla ahkerasti seksuaalista kontinenssia, he, jotka ovat uteliaita ja avoimia tulevat hämmästyttävästi huomaamaan, että sperma transmutoituu biologisesti kehon lämpötilassa suunnattomaksi energiaksi, joka sallii satojen ylitsevuotavien intensiivisten orgasmien kokemisen. Mies, joka harjoittaa ahkerasti seksuaalista kontinenssia, on voimakas, super-viriili, elinvoimainen mies, täynnä huumorintajua, älykäs, aktiivinen, magneettinen, itsensä hallitseva, rakastettava ja avosydäminen. Meidän päivinämme, kun miesten voima on vähentynyt dramaattisesti maailmanlaajuisesti katsottuna, rakastelemisen harjoittaminen kontinentisti on pelastava lääke, joka voi sijoittaa miehen aina super-viriilin miehen hypostaasiin. Näiden rivien allekirjoittaja on vakuuttunut pitkän aikaa sitten ja systemaattisten ja syvällisesti opiskeltujen harjoitusten jälkeen, seksuaalisen kontinenssin suunnattomista hyödyistä. Kaikki, mitä tähän artikkeliin on kirjoitettu, on todellista ja sen voivat vahvistaa kaikki, jotka seuraavat ja harjoittavat käytännössä seksuaalista kontinenssia. Sanoinkuvaamaton mysteeri, jonka mies, joka harjoittaa täydellistä seksuaalista kontinenssia, voi tuntea suoraan ja välittömästi, on se, että hän saa automaattisesti aikaan rakastajattaressaan seksuaalisen kontinenssin tilan, saaden myös hänet kokemaan orgasmeja kanssaan ilman purkautumista. Seksuaalisen kontinenssin avulla jopa kaikkein tyydyttymättömimmät naiset voidaan helposti tyydyttää täysin. Täydellisen seksuaalisen kontinenssin avulla rakastavaiset oivaltavat jumalallisen rajattoman rakkauden tilan, joka saa heidät saavuttamaan sanoinkuvaamattomia autuuden tiloja.